The damage to our planet caused by the overuse of the plastic can hardly be erased

Karuksakan planét urang disababkeun ku seueur teuing palastik tiasa boro-boro dihapus

Plastik mangrupikeun produk ti jaman urang, khususna di sagara. Kantong plastik sareng botol PET parantos nyerang ékosistem bumi sareng sumebar ka saluruh penjuru dunya. Numutkeun ka statistik, sakitar 9 juta ton fragmen plastik ditambihkeun di sagara unggal taun. Salaku réspon tina masalah ieu, didaur ulang pikeun tempat poliéster asli (anu meakeun seueur minyak) mangrupikeun jalan kaluar lingkungan anu pangsaéna.
Diajar deui
What we do

Naon anu urang lakukeun

Wuxi Kuanyang Textile Technology Co., Ltd. ngahususkeun kana pamekaran sareng panerapan lawon olahraga outdoor sareng indoor. Dina taun-taun ayeuna, kusabab perhatian internasional polusi plastik, perusahaan kami transisi kana lawon anu sustainable sareng didaur. Kami komitmen pikeun ngawangun ranté pasokan ékologis anu ramah lingkungan sareng produk sustainable. Ayeuna, perusahaan kami parantos kéngingkeun sertifikasi GRS sareng janten panyadia lawon anu tiasa diperbarui.
Diajar deui

Siap diajar langkung

Teu aya anu langkung saé tibatan ningali hasilna tungtungna. Diajar ngeunaan epilog kéngingkeun
brosur sampel ukiran laser. Sareng ngan ukur nyungkeun inpormasi lengkep
Pencét pikeun panilitian