Tentang Kami

Tentang Kami

Wuxi Kuanyang Textile Technology Co., Ltd.

Saha Kami

Wuxi Kuanyang Textile Technology Co., Ltd. didirikeun taun 1995, gaduh langkung ti 25 taun pangalaman dina bidang tékstil. Bakti pikeun nyiptakeun lawon kualitas luhur ogé nyayogikeun jasa pangsaéna, kami parantos ngajual produk urang di seueur nagara sareng daérah sapertos Amérika, Éropa, Australia sareng Asia tenggara.

ht (1)
jy

Naon Urang Laksanakeun

Wuxi Kuanyang Textile Technology Co., Ltd. specialises dina pamekaran sareng panerapan lawon olahraga outdoor sareng indoor. Dina taun-taun ayeuna, kusabab perhatian internasional polusi plastik, perusahaan kami transisi kana lawon anu sustainable sareng didaur. Kami komitmen pikeun ngawangun ranté pasokan ékologis anu ramah lingkungan sareng produk sustainable. Ayeuna, perusahaan kami parantos kéngingkeun sertifikasi GRS sareng janten panyadia lawon anu tiasa diperbarui.