Wisata Pabrik

Wisata Pabrik

Bubuka

Wuxi Kuanyang Textile Technology Co., Ltd.didirikeun taun 1995, gaduh langkung ti 25 taun pangalaman dina bidang tékstil. Bakti pikeun nyiptakeun lawon kualitas luhur ogé nyayogikeun jasa pangsaéna.

Wuxi Kuanyang Textile Technology Co., Ltd.specialises dina pamekaran sareng panerapan lawon olahraga outdoor sareng indoor. Dina taun-taun ayeuna, kusabab perhatian internasional polusi plastik, perusahaan kami transisi kana lawon anu sustainable sareng didaur. Kami komitmen pikeun ngawangun ranté pasokan ékologis anu ramah lingkungan sareng produk sustainable.

rht (1)
rht (2)
rht (3)
rht (4)
rht (5)

Parusahaan urang dilengkepan mesin 8-warna profésional, mesin percetakan 10-warna sareng mesin percetakan digital, kami nganggo bahan baku kualitas luhur pikeun mastikeun yén unggal ideu palanggan tiasa direalisasikeun. Perusahaan kami dilengkepan lima lini produksi kalayan stabil kapasitas produksi, anu tiasa nyumponan kabutuhan sadaya mitra.

Rencent taun Kami giat ngembangkeun téknologi percetakan digital pikeun nyumponan kabutuhan konsumén .Teknologi percetakan digital mangrupikeun metode percetakan anu énggal, éta nilar prosés anu rumit pikeun ngadamel pelat, ningkatkeun presisi percetakan, sadar kana angkatan alit 、 multi-macem, kembang multi warna, sareng ngarengsekeun tapak lacak tradisional, polusi serius, jst.

Kami bakal nyayogikeun laporan tés sareng laporan pamariksaan akhir dumasar kana sistem 4-point tina sadaya lawon kami, sareng ogé nyayogikeun sét lengkep sistem layanan purna jual