Kualitas Tinggi Waterproof 100% Ipis Windbreaker Waterproof Windproof Jaket Mountaineering Suit Kain

Kualitas Tinggi Waterproof 100% Ipis Windbreaker Waterproof Windproof Jaket Mountaineering Suit Kain

Pedaran pondok:

Barang Henteu : KWS21-1021
Bahan : 100% Poliéster
Karakteristik: Antibakteri / Fastness Warna Tinggi / Perspirasi / Uap Nyerep / Garing Garing / Nyaman / Dihirupan / Gancang Garing / Kalangkang Windproof / Waterproof / Anti UV
Pikeun Jaket / baju Pakéan / Windproof / baju olahraga


  • Harga FOB: AS Numutkeun Kaayaan / yard Husus
  • Pamayaran: L / CT / T Kulon & Uni
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per dinten
  • Pasar: Amérika, Éropa Wétan Tengah
  • Rincian bungkusan: Ngepak dina Gulungan Ku Kantong Plastik Atanapi Dumasar Syarat Anjeun
  • Pesenan Minimum: Kuantitas 1KG Urutan Pesenan
  • Detil Produk

    Perusahaan Kami

    Rakan

    Eupan Balik Palanggan

    Kontak

    Tanda Produk

    KATEGORI PRODUK Jaket FABRIC
    BARANG No. KWS21-1021
    Tipe Suplai Ngadamel-ka-Urutan
    Bahan 100% Poliéster
    Beurat 68GSM
    Lebar 73/75
    Kapadetan Disaluyukeun
    Benang 40D
    Fitur Gancang garing / Kalangkang Angin / waterproof / Anti-UV
    Anggo Baju / Olahraga / Jaket / pakean Mountaineering
    Pasar AS / Kanada / Australia / Inggris / Jérman
    Sertipikat RSG / SGS / Oeko-tex
    Tempat Asalna Cina (Daratan)
    Rincian bungkusan bungkus ku gulungan nganggo kantong plastik
    atanapi dumasar kana sarat anjeun
    Pamayaran L / CT / T
    Print Patter / Desain khusus Print sublimasi & Digital print salaku desain khusus
    MOQ   100
    C0-Brand  Adidas / Nike / H & M / VANS / Decathlon
    Layanan Sampel  Gratis
    Pola Disaluyukeun   Ngarojong
    LAYANAN KAMI & KAUNTUNGAN Sampel gratis sayogi.
    Pola anu disesuaikan, lébar, beurat.
    Pangiriman gancang.
    Harga kalapa.
    Jasa pamekaran conto anu saé.
    R & D anu kuat sareng tim Kontrol Kualitas.
    Prosés Produksi  1.Hubungi kami
    2. Pangwangunan
    3.PO & PI
    Produksi 4.Bulk
    5. Pamayaran
    6. Pitunjuk
    7. Pangiriman
    8. pasangan lami

    Kalemahan lawon jaket

    Ngagem langkung ti 1,300 kawilang beurat sareng sakedik disaring

    2. Panas teuing teu tiasa dianggo, sareng tiris nalika dicabut, anu henteu cocog pikeun pakéan sadidinten.

    Masalah umum tina lawon jaket:

    Naon téknologi lawon tina jaket umum

    GORE-TEX ogé ngagaduhan CONDUIT, OMNI TECH, Memo-Tex, POWER-TEX, HYDRO-DRY, WEATHERTITE, sareng sajabana. Karakteristik umum tina lawon ieu tahan cai sareng napas, teu kakantun data kinerja anu pikaboseneun, dina hal panggunaan, aranjeunna kinerja henteu Bédana ageung

    Naon jinis lawon anu tahan cai sareng napas pikeun jaket?

    Peran jaket nyaéta ngajaga angin sareng hujan, janten jaket éta sorangan kedah ngagaduhan fungsi tahan cai. Salaku tambahan, Windbreaker Waterproof Windproof sabab jaket na dirancang pikeun pakean sapopoé, nalika nohonan waterproof, breathability ogé penting pisan. Janten urang tiasa ngahartikeun jaket salaku: lawon tahan cai sareng napas, sareng kelimna dipasang.

    Naon indéks Jaket anu teu tahan cai sareng napas?

    Karakteristik tina baju sapertos kieu nyaéta lapisan bahan fungsional anu tahan cai sareng bernapas dicampur dina lawon dasar. Bahan fungsional gaduh dua ciri fungsional. Salah sahijina tahan cai, anu umumna diwakilan ku kolom cai MM. Standar bahan GORE-TEX nyaéta kolom cai 20000MM, anu hartosna upami anjeun nempatkeun kolom cai 20M dina lawon, moal aya cai rembesan cai.

    Salaku tambahan pikeun produksi lawon yoga, urang ogé ngagaduhan baju renang, calana pantai, baju olahraga, pakean ngaji, pakean ski, kaén gunung maké gunung. Wilujeng sumping konsultasi ka kami

    FAQ:
    1. saha urang?
    Kami dumasarkeun di Jiangsu, Cina, mimitian ti 1995, jual ka Pasar Doméstik (60,00%), Amérika Kalér (10,00%), Tenggara
    Asia (10,00%), Afrika (10,00%), Asia Kidul (5,00%), Amérika Kidul (3,00%), Éropa Kidul (2,00%). Jumlahna aya sakitar 51-100 jalma di
    kantor kami.

    2. kumaha urang ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
    Salawasna Pamariksaan akhir sateuacan kiriman;

    3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Lawon tékstil, mindahkeun percetakan

    4. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
    Produk 1. utama: Daur mulang lawon, baju renang baju lawon, Sportswear lawon 2. Oeko-tex standar sertipikat bakal ditawarkeun. 3.Warna
    laporan tés cepil anu ditawarkeun dugi ka AATCC 3-4 kelas 4. Pesenan alit tiasa janten accpetd 5. bahan daur ulang

    5. jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
    Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, CIP, DDP, Express Express, DAF ;
    Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, MoneyGram, Kartu Kredit, Western Union, Cash;
    Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Portugis!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • The Company Introduction Partner Company Department & Sales High-speed Paper Printing Machine Thermal Transfer Printing Machine Digital Printer High-speed Digital Printing Machine High-speed Digital Printer Laboratory Test Items Test Equipment Other Devices Package Quality Control Quality Control~ Inspection Certificate

    H

    微信截图_20210420090713

    微信截图_20210420090251

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami