Lycra Texture Weft Knitted 8% Spandex 92% Polyamide Shiny RPET Jacquard Wrinkled Seersucker Stretch Swimsuit Fabric

Lycra Texture Weft Knitted 8% Spandex 92% Polyamide Shiny RPET Jacquard Wrinkled Seersucker Stretch Swimsuit Fabric

Pedaran pondok:

Barang Henteu : KW-1903
Bahan : 8% Spandex 92% Polyamide
Ciri: Ramah-Kulit / Anti Kerutut / Elastisitas /
Dipaké Pikeun: baju renang


  • Harga FOB: AS Numutkeun Kaayaan / yard Husus
  • Pamayaran: L / CT / T Kulon & Uni
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per dinten
  • Pasar: Amérika, Éropa Wétan Tengah
  • Rincian bungkusan: Ngepak dina Gulungan Ku Kantong Plastik Atanapi Dumasar Syarat Anjeun
  • Pesenan Minimum: Kuantitas 1KG Urutan Pesenan
  • Detil Produk

    Perusahaan Kami

    Rakan

    Eupan Balik Palanggan

    Kontak

    Tanda Produk

    KATEGORI PRODUK KAJEUNGAN baju renang
    BARANG No. KW-2182
    Tipe Suplai Ngadamel-ka-Urutan
    Bahan 92% Nylon 8% Spandex
    Beurat 310GSM
    Lebar 73/75
    Kapadetan Disaluyukeun
    Benang 40D
    Fitur Gancang garing / Kalangkang Angin / waterproof / Anti-UV
    Anggo Ganti baju / Olahraga / Kaos / baju Pendaki gunung
    Pasar AS / Kanada / Australia / Inggris / Jérman
    Sertipikat RSG / SGS / Oeko-tex
    Tempat Asalna Cina (Daratan)
    Rincian bungkusan bungkus ku gulungan nganggo kantong plastik
    atanapi dumasar kana sarat anjeun
    Pamayaran L / CT / T
    Print Patter / Desain khusus Print sublimasi & Digital print salaku desain khusus
    MOQ   100
    C0-Brand  Adidas / Nike / H & M / VANS / Decathlon
    Layanan Sampel  Gratis
    Pola Disaluyukeun   Ngarojong
    LAYANAN KAMI & KAUNTUNGAN Sampel gratis sayogi.
    Pola anu disesuaikan, lébar, beurat.
    Pangiriman gancang.
    Harga kalapa.
    Jasa pamekaran conto anu saé.
    R & D anu kuat sareng tim Kontrol Kualitas.
    Prosés Produksi  1.Hubungi kami
    2. Pangwangunan
    3.PO & PI
    Produksi 4.Bulk
    5. Pamayaran
    6. Pitunjuk
    7. Pangiriman
    8. pasangan lami

    Seersucker nyaéta cetakan katun kalayan busa sareng crepe. Aya seueur jinis pemutihan, warna polos, percetakan sareng corétan kelir warna-benang. Éta breathable sareng nyaman dipakena. Teu kedah disetrika saatos dikumbah. Éta cocog pikeun papakéan barudak, blus, rok, piyama, sareng sajabana Seersucker kalayan jumlah benang anu langkung kandel tiasa dianggo salaku sprei, gorden, sareng sajabana Aya seueur cara ngolah. Foaming nyaéta panggunaan serat anu ngalegaan sareng ngaleutikan nalika kakeunaan alkali pekat. Seersucker diala ku nyetak langsung alkali dina lawon katun disebut alkali seersucker, ogé katelah seersucker tradisional; seersucker sawaréh dicitak kalayan résin anti-dyeing dina lawon katun, sareng seersucker anu dihasilkeun lye sapinuhna kayuh. Istilah anu dianggo dina percetakan sareng industri pewarna nyaéta résin seersucker.
    Dua balok bénten-bénten, bungkus bumi sareng bubbling warp, dianggo dina anyaman. Benang foaming ngagaduhan jumlah benang anu langkung kandel sareng warp speed let-off sakitar 30% langkung gancang tibatan tina warp ground. Ku alatan éta, awak lawon ngabentuk gelembung cekung sareng cembung nalika ninun kana lawon abu. Saatos bérés finish, janten seersucker anyaman. Seersucker anu dihasilkeun ku metoda ieu umumna didamel tina produk strip warna anu dicelarna benang, kalebet serat katun, serat murni atanapi campuran serat kimia.
    Salaku conto, benang lambung atanapi benang anyaman antara poliéster sareng katun dianyam sareng dirawat kalayan larutan natrium hidroksida. Nalika serat katun nyusut langkung seueur tibatan serat poliéster, awak kaén bakal ngawangun gelembung bénjolan; conto sanésna nyaéta panggunaan poliéster panyusutan tinggi sareng poliéster biasa dina bungkus. Lawon dianyam kana strip spacer disusun dina arah pakan atanapi dina arah pakan. Saatos perlakuan panas, awak lawon ngabentuk gelembung cekung-cembung kusabab tingkat panyusutan panas anu béda tina dua serat.
    Bahan baku seersucker didamel tina katun murni atanapi poliéster / benang katun, sareng kapadetan gelembung gelembung langkung luhur tibatan buburitan taneuh, atanapi gelembung gelembung didamel tina untaian sareng lambung darat didamel tina benang tunggal. Nalika ninun, volume let-off tina gelembung gelembung langkung ageung tibatan gelisah darat, teras lambung sél dicelup sareng diolah sacara bébas janten éndah, henteu rata gelembung. Anggo prinsip yén serat katun patepung lawung kentel pikeun ningkatkeun diaméterna sareng nyingkat panjangna.
    Seersucker mangrupikeun lawon katun kalayan penampilan khusus sareng ciri gaya, anu didamel tina muslin ipis. Beungeut lawon nampilkeun gelembung-gelembung leutik kalayan henteu rata anu seragam sareng padet, anu henteu caket kana awak nalika ngagemna, sareng raoseun tiis. Éta cocog pikeun sagala jinis baju usum panas awéwé. Kauntungannana baju tina seersucker nyaéta baju teu kedah disetrika saatos dikumbah, tapi anu merugikeunana nyaéta gelembung-gelembung laun-laun janten rata saatos ngosok. Utamana nalika nyeuseuh, henteu disarankeun nganggo cai panas pikeun ngarendam, ogé henteu kedah gosok sareng pulas kalayan kuat, supados henteu mangaruhan kaseueusan gelembung.

    FAQ:

    1. saha urang?

    Kami dumasarkeun di Jiangsu, Cina, mimitian ti 1995, jual ka Pasar Doméstik (60,00%), Amérika Kalér (10,00%), Tenggara
    Asia (10,00%), Afrika (10,00%), Asia Kidul (5,00%), Amérika Kidul (3,00%), Éropa Kidul (2,00%). Jumlahna aya sakitar 51-100 jalma di
    kantor kami.

    2. kumaha urang ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
    Salawasna Pamariksaan akhir sateuacan kiriman;

    3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Lawon tékstil, mindahkeun percetakan

    4. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
    Produk 1. utama: Daur mulang lawon, baju renang baju lawon, Sportswear lawon 2. Oeko-tex standar sertipikat bakal ditawarkeun. 3.Warna
    laporan tés cepil anu ditawarkeun dugi ka AATCC 3-4 kelas 4. Pesenan alit tiasa janten accpetd 5. bahan daur ulang

    5. jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
    Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, CIP, DDP, Express Express, DAF ;
    Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, MoneyGram, Kartu Kredit, Western Union, Cash;
    Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Portugis!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • The Company Introduction Partner Company Department & Sales High-speed Paper Printing Machine Thermal Transfer Printing Machine Digital Printer High-speed Digital Printing Machine High-speed Digital Printer Laboratory Test Items Test Equipment Other Devices Package Quality Control Quality Control~ Inspection Certificate

    H

    微信截图_20210420090713

    微信截图_20210420090251

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami