Warta

Warta
  • Analisis lawon calana

    Dina pangaruh seueur faktor dina ékonomi global, konsép konsumsi masarakat parantos langkung rasional, sareng industri mode ogé nyobian ngajantenkeun terobosan sareng parobihan tina kasulitan. 21/22 gugur sareng usum salju opat konperénsi minggu mode utama nembé sumping ...
    Maca deui
  • Women’s swimwear pattern trends

    Tren pola baju renang awéwé

    Unsur kembang nempatan posisi anu pas pisan dina desain pola, sareng ngahontal kaayaan anu teu tiasa diganti. Unsur kembang anu asak sareng anggun tangtosna cocog pikeun nyiptakeun konsumén anu seksi sareng modéren, sedengkeun pola kembang budak leutik sareng naif disederhanakeun tapi katingalina langkung fantasi sp ...
    Maca deui
  • Return to the true-sportswear color trend warning

    Balik kana peringatan trend warna baju olahraga-leres

    Pangaruh lingkungan sosial anu béda sareng godaan tina sagala rupa hal anu teras-terasan nyéépkeun hakékat kahirupan, sareng ogé narik ati alam saderhana anu aslina. "Balik deui kana bebeneran" hartosna balikkeun karakter sareng kahirupan kana polos. Nalika ékologi bumi ...
    Maca deui
  • Indoor fitness-insights into sports industry trends

    Jeroan kabugaran-wawasan kana tren industri olahraga

    Lululemon nampi perusahaan kabugaran bumi Eunteung Lululemon ngadamel akuisisi skala ageung na ti saprak didirikeun, sareng nyéépkeun $ 500 juta kanggo mésér perusahaan kabugaran bumi Eunteung. Calvin McDonald prédiksi yén Eunteung bakal nguntungkeun dina 2021. Produk inti tina Mirror mangrupikeun "mirro full-length ...
    Maca deui
  • Men’s and women’s sports suit silhouette trends

    Olahraga lalaki sareng awéwé cocog sareng tren siluét

    2022 mimiti baju jas olahraga lalaki sareng awéwé dipangaruhan ku pragmatisme, sareng bakal langkung merhatoskeun kana gaya pantun sareng tiasa dianggo dina sababaraha waktos; diideuan ku barang jas olahraga dina usum gugur 2021 sareng usum anyar acara usum anyar, ngagali langkung jero kana sababaraha séri fashio ...
    Maca deui
  • Trendy addition-the detail trend of yoga pants

    Ditambahkeun trendi-trend detail tina calana yoga

    Salaku barang anu peryogi pisan dina yoga sareng kabugaran, calana ngawangun awak janten langkung penting. Desain parsial langkung penting. Dumasar kana mastikeun fungsi olahraga, langkung seueur perhatian pikeun diperhatoskeun sareng raos mode. Desain rinci anu cerdik tiasa ngadamel fitn biasa ...
    Maca deui
  • Perlindungan lingkungan sareng kelestarian-tren kaén alam di usum semi sareng usum panas 2022

    Sanaos wabah makuta énggal parantos nyababkeun sababaraha kerusuhan sosial, konsép perlindungan lingkungan tetep janten fokus konsumén sareng mérek. Pamahaman jalma ngeunaan kumaha lingkungan bumi mangaruhan kaséhatan manusa tetep jero, sareng perlindungan lingkungan parantos janten ...
    Maca deui
  • Rejuvenation-the trend of men’s and women’s clothing recycled fabrics (material)

    Réjuvenasi-tren papakéan lalaki sareng awéwé lawon didaur (bahan)

    Nalika masa depan papakéan mode janten langkung ramah lingkungan sareng langkung cerah, éta lawon anu parantos rusak sareng otomatis dipereskeun, lawon énggal didamel ku ngadekonstruksikeun lawon lami, sareng lawon anu didamel tina serat pepelakan alami ogé janten langkung modis. Nu meuli...
    Maca deui
  • 2022 spring and summer fabric trend keywords

    2022 kecap konci tren lawon usum semi sareng usum panas

    fokus kana masalah kaséhatan, sareng jalma-jalma di sakumna dunya parantos mimiti merhatoskeun karajinan tangan anu laun, anu sadayana maksa sadayana lapisan masarakat pikeun ngarobih pamikiranana sareng terus ngabaru. Industri lawon sareng tekstil wiIn 2022, nalika kaséhatan sareng ékonomi global nyanghareupan challe énggal ...
    Maca deui
  • Natural Recreation-New Fiber Trend for Men and Women Clothing (Material)

    Rékréasi Alami-Trend Serat Anyar pikeun Pakean Lalaki sareng Awéwé (Bahan)

      Kusabab umat manusa asup kana abad ka-21, kalayan paningkatan sumber daya pétrokimia global sareng penguatan kasadaran lingkungan di pasar barang konsumén, bahan polimér alami kalayan ciri pamekaran berkelanjutan janten langkung penting, sareng ...
    Maca deui
  • Pioneering adventure-the trend of new functional fibers for men and women (material)

    Petualangan petualangan-tren serat fungsional anyar pikeun lalaki sareng awéwé (matérial)

    Saatos wabah éta, kaséhatan parantos janten topik anu paling penting pikeun perhatian global. Antusiasitas masarakat pikeun kagiatan outdoor beuki kuat, ngahargaan hukum kahirupan sareng alam, sareng hoyong kabur tina masalah sepele rumit sareng perselisihan anu teu perlu, jalma-jalma hoyong pisan ...
    Maca deui
  • Vibrant balance–the trend of women’s sports knitted fabrics

    Kasaimbangan Vibrant – tren olahraga awéwé lawon rajutan

    Kalayan kahoyong konsumen pikeun kahirupan anu laun sareng kahirupan anu gampang, barang-barang anu raoseun anu nguntungkeun kanggo nyaimbangkeun sareng kaséhatan beuki muncul. Olahraga anyaman lawon bakal ngagabungkeun desain estetika anu modéren sareng khas pikeun nyiptakeun rasa énggal pikeun barang olahraga sareng luang. Dina waktos anu sasarengan, ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2