Jeroan kabugaran-wawasan kana tren industri olahraga

Jeroan kabugaran-wawasan kana tren industri olahraga

news (1)

Lululemon ngagaduhan perusahaan kabugaran Mirror

Lululemon ngadamel akuisisi skala ageung kahijina saprak didirikeun, sareng nyéépkeun $ 500 juta kanggo mésér perusahaan kabugaran di bumi Mirror. Calvin McDonald prédiksi yén Eunteung bakal nguntungkeun dina 2021. Produk inti tina Eunteung mangrupikeun "eunteung panjang-panjang". Nalika ditutup, éta mangrupikeun eunteung full-length biasa. Nalika dibuka, kaca spion mangrupikeun tampilan eunteung interaktif anu dilengkepan kaméra sareng spiker anu dipasang, anu ngagambarkeun status pangguna sareng data kabugaran sacara real waktos, sareng tiasa ogé ngalengkepan kursus langsung sareng instruktur kabugaran online.

news (2)

Tanggal 10 Désémber, Lululemon ngaleupaskeun laporan kinerja kuartal katilu na. Penjualan kuartal naék 22% taun-taun ka US $ 1,117 milyar, margin kauntungan kotor ningkat janten 56%, laba bersih naék 12,3% janten US $ 143 juta, sareng nilai pasarna langkung ti dua kali lipat. Adidas. Kasuksésan Lululemon henteu leupas tina pangalaman konsumén sareng pamilihan konsép ritel anu inovatif sareng kerjasama sareng sababaraha guru yoga sareng lembaga latihan. Mimiti, guru disayogikeun baju yoga gratis, supados guru nganggo baju yoga Lululemon pikeun ngajar. Guru-guru ieu ogé parantos janten "duta besar merek" Lululemon pikeun ningkatkeun kasadaran merek. Dina waktos anu sasarengan, éta ngaluncurkeun saruntuyan pakean lalaki sareng produk periferal sanés sareng pangalaman offline pikeun ningkatkeun pamirsa merek sareng kahoyong mésér.

news (3)

Disetir ku ningkatna kabugaran di jero rohangan, pamekaran industri olahraga jero rohangan parantos ningkat. Partikel Mania mangrupikeun mérek olahraga. Produkna nekenkeun terobosan dobel dina éstétika sareng karajinan. Éta ngagantikeun konsép pantun luhur kana desain baju olahraga, sareng nyobian ngajajah kamungkinan baju olahraga tina sudut pandang anu téknologi, budaya sareng seni. Désainer Carver urang mérek olahraga kelas luhur. Tanggal 13 Nopémber 2020, mérek baju olahraga Particle Fanatic ngarengsekeun putaran pembiayaan 100 juta yuan C.

news (4)

Dina pangaruh epidemi, industri olahraga ngembang pesat, sareng naékna pasar bikang kabugaran dina jero rohangan moal tiasa dianggurkeun. Éta tiasa ditingali tina peluncuran berturut-turut jalur yoga ku mérek olahraga modél sareng rineh sapertos NIKE sareng PUMA. Waktos ieu, dina awal Maret taun ieu, Adidas sareng Nini Sum ngagabung pikeun ngaluncurkeun usum anyar modél kolaborasi sacara éksklusif pikeun awéwé; diideuan ku rupa-rupa kasenian sapertos percetakan layar sareng mural, digabungkeun sareng pola éstétika alami anu dicét ku tangan, ngahudangkeun generasi awéwé anyar. Ngembangkeun sababaraha kategori, cocog pikeun tapa yoga, ngaji aerobik sareng olahraga sanésna.

news (5)

Prihatin ngeunaan olahraga sareng kaséhatan awéwé, NIKE sacara resmi muka kagiatan pangalaman yoga palanggan awéwé VIP, anu kalebet pembagian kanyaho kaséhatan duta duta awéwé NIKE sareng sajabana. Kadua, NIKE ogé ngaluncurkeun séri yoga anu anyar, nyayogikeun pangalaman latihan anu langkung saé pikeun jalma anu resep yoga, sareng inspirasi poténsi sareng kakuatan anu aranjeunna henteu pernah keuna; salian ti gaya modis, aranjeunna langkung merhatoskeun kafabér fungsional sareng ngadopsi unik garing-gancang DRI-FIT tinggi lawon elastis ngamajukeun dékomposisi asam laktat dina awak manusa, sacara épéktip ngaleungitkeun kanyeri sareng lemes saatos latihan, sareng ngirangan perasaan tina kacapean.

news (6)

Kantor pusatna di Munich, Veloine mangrupikeun juara tina ISPO2021 Fall Winter Award. Veloine mangrupikeun mérek bersepeda premium anu dirancang pikeun awéwé. Merk negeskeun yén seueur awéwé masih kénéh resep pisan olahraga nalika kakandungan. Kusabab anggota awak ageung kakandungan, aranjeunna sering kedah nganggo baju bersepeda lalaki, anu kalintang sauyunan sareng struktur awak awéwé hamil. Veloine parantos ngembangkeun khusus baju beuteung awéwé hamil pikeun ibu hamil. Seri, dilebetkeun kana desain propésional, nyayogikeun panyalindungan ka ibu hamil.

news (7)


Pos waktos: Mei-10-2021