Olahraga lalaki sareng awéwé cocog sareng tren siluét

Olahraga lalaki sareng awéwé cocog sareng tren siluét

mws_1

2022 mimiti baju jas olahraga lalaki sareng awéwé dipangaruhan ku pragmatisme, sareng bakal langkung merhatoskeun kana gaya pantun sareng tiasa dianggo dina sababaraha waktos; diideuan ku barang jas olahraga dina usum gugur 2021 sareng usum anyar acara usum anyar, ngali langkung jero kana sababaraha séri olahraga mode Pantun siluét jas. Gugatan kabugaran tumpuk tiasa dianggo dina sababaraha waktos. Desain dilepas fleksibel sareng jas splicing modis ningkatkeun rasa fleksibilitas konsumén bari langkung lembab; hérang lawon buludru sareng payet nampilkeun tékstur mewah-low dina olahraga fashion. Gugatan imah anu nyaman ngajamin kanyamanan ku nambihan desain anu langkung detil sareng perobihan profil pikeun nyumponan kabutuhan sareng kepraktisan ngagem multi-adegan; épolusi jas retro langkung beragam sareng dinamis dina propil, nyandak langkung seueur pikeun retro dina inspirasi Desain 90an.

mws_8

Sagala jinis jas olahraga modis parantos disaring tina acara pangénggalna dina usum gugur sareng usum salju 2021. Aya sababaraha jinis olahraga sapertos gaya téknologi futuristik, gaya fungsina kerén, trend jalan tinggi sareng pantun retro; di handap ieu, kami bakal daptar sababaraha jinis olahraga sacara rinci dumasar kana siluét. Analisis jero jas bakal masihan inspirasi pikeun désainer ngembangkeun 2022 jas olahraga mode sateuacan usum gugur.

mws_9

Ngepaskeun sareng ngagem lapis mangrupikeun metode énggal dina awal usum gugur 2022, anu dianggo dina jas olahraga modis pikeun nambihan sorotan; saatos kabugaran di jero rohangan, anjeun tiasa langsung nganggo kaos oblong pondok atanapi baju kaos dina baju jero olahraga pikeun nyingkahan éra teuing taranjang Dina waktos anu sami, éta ningkatkeun éstétika sareng ngahontal kepraktisan ngaganti antara sababaraha adegan dina hiji pakéan. Jas ieu peryogi perhatosan di awal usum gugur 2022.

mws_2

Métode desain anu tiasa dicabut mangrupikeun padika anu kawilang énggal dina awal usum gugur 2022. Éta fléksibel sareng tiasa dicabut dina kadali konsumén, anu kondusif pikeun kontrol suhu, kontrol éstétik sareng paningkatan prakték produk tunggal; sapertos peluncuran Adidas pangénggalna dina usum énggal 2021 sareng diva Amérika. Pola anu ipis handap dina séri gabungan ngagaduhan jahitan anu fleksibel sareng tiasa dicabut dina cangkéng sareng kelim, anu tiasa nyaluyukeun panjang ka handap sareng bahkan hem pamisah tiasa dianggo salaku syal modis, sadar kamungkinan ngagem sababaraha bentuk dina hiji pakéan ; Dina kandang leungeun baju, pangobatan anu tiasa dicabut tina suku siku tiasa ngahontal koeksistensi kepraktisan sareng kaéndahan hiasan.

mws_3

Téhnik splicing disebatkeun sababaraha kali dina siap pakai sareng baju olahraga. Musim ieu, pokusna nyaéta téknik splicing tina jas warna anu sami; splicing lawon katun quilted rada exaggerated atanapi hiasan bola ngawangun padded di kelim samping tina leungeun baju Éta kreatif. Kadua, jahitan warna caang anu tiasa diluyukeun dilakukeun dina awak calana panjang pikeun ningkatkeun minat konsumén pikeun maénkeun. Dina waktos anu sasarengan, pola warna anu caang tiasa dilakukeun dina bolong jero pikeun ningkatkeun rasa hiasan.

mws_4

Lawon tékstur buludru exudes a luster saeutik, anu mawa méwah lampu pikeun papakéan sakabéh. Digabungkeun sareng siluét tina jas olahraga, éta ningkatkeun kaindahan pantun dina dasar mastikeun kanyamanan olahraga; kadua, lawon payet sareng lawon tekstur corduroy caang duanana aslina Pilihan anu saé dina gaya.

mws_5

Cocog bumi usum anu raoseun langkung merhatoskeun épolusi profil sareng kaéndahan detail dumasar kana mastikeun kinerja kanyamanan. Desain cangkéng anu dibesar-besaran, hiasan pingping sareng diteukteukan tina suku calana panjang sadayana napsirkeun kabutuhan kaéndahan bumi di awal usum gugur 2022. Sét anu béda-béda luhur sareng handap tiasa diwanohkeun pikeun ningkatkeun rasa aktipitas di bumi.

mws_6

Rasa retro ngagaduhan tempat dina acara usum gugur 2021 sareng usum salju anyar. Dina 2022 mimiti usum gugur retro aran jas olahraga bias kana rasa visual tina seragam sakola. Jas seger anu dihias héjo hérang nambihan raos anu seger sareng caang pikeun séri; dina waktos anu sasarengan, séri retro sareng biru retro The stitching sareng integrasi halaman wéb ngajantenkeun jalma karaos siga aya dina taun 90an; jas anu ngagabungkeun rok satengah sareng jaket truncated parantos mekar langkung propil sareng modis dina propil.

mws_7

 

 


Pos waktos: Mei-06-2021