Balik kana peringatan trend warna baju olahraga-leres

Balik kana peringatan trend warna baju olahraga-leres

newsfq (1)

Pangaruh lingkungan sosial anu béda sareng godaan pikeun sagala rupa hal anu teras-terasan nyéépkeun hakékat kahirupan, sareng ogé narik minat alam anu asli anu asli. "Balik deui kana bebeneran" hartosna balikkeun karakter sareng kahirupan kana polos. Nalika ékologi bumi, kaséhatan manusa sareng xinxing sadayana uih deui kana tahap aslina, sareng sacara positip ngaraoskeun hal-hal anu indah di sakuriling anjeun, ngaleungitkeun kompleksitas anu kaleuleuwihi sareng balik deui kana intina, kahirupan bakal ngagaduhan seueur pisan. Warna konci 22/23 gugur sareng usum baju olahraga diekstraksi tina hal-hal anu éndah dina kahirupan sareng alam. Psikologi warna mangaruhan konsumén anu ngudag optimismeu sareng nyaimbangkeun kasihatan sareng lingkungan, nyandak énergi positip sareng raos aman. Maka, warna alami anu jenuh pisan anu nunjukkeun énergi positip mangrupikeun ciri utami, warna nétral anu ningkatkeun stabilitas sareng penyembuhan nyandak rasa aman, sedengkeun warna caang jenuh rendah nampilkeun pangaruh psikologis anu bersih, aman, sareng nyegerkeun. Dibandingkeun sareng musim-musim sateuacana, kabayang warna umumna ngagaduhan daya tahan, sareng ungkapan optimismeu langkung kuat bari hue henteu leungit.

newsfq (2)

Warna bodas anu teu kabeungkeut asalna tina kahirupan, sareng warna nétral anu balik deui ka alam nyaéta henteu nyambung sareng otentik, nyandak rasa stabilitas sareng penyembuhan. Téktur témbok anu lemes ngahasilkeun inspirasi pikeun bungkus rajutan anu lemes. Rona maju, saderhana, praktis, awét, sareng tiasa dianggo ngalangkungan musim.newsfq (3)

Unbleached dina usum gugur 22/23 sareng usum baju olahraga pikeun nunjukkeun pangaruh panyembuhan anu aman, bungkus hipu, lawon rajutan anu teu dianggurkeun sareng lawon bulu granular anu nyaman digabungkeun sareng tékstur, cocog pikeun olahraga sadaya-cuaca sareng kabugaran; dina waktos anu sasarengan, bodas anu teu kabeungkeut ogé tiasa digabungkeun sareng mode Versi bisnis tiasa janten alat anu saé pikeun kantor anu raoseun.

newsfq (4)

Glow Blue nunjukkeun rasa tiis sareng téknologi, nyandak kaséhatan, kaamanan, sareng épék psikologis kabersihan, sareng nenangkeun émosi. Glow blue mangrupikeun nada konci palette warna usum anyar, anu ningkatkeun kacaangan keseluruhan persepsi warna sareng ngajantenkeun peralihan antara warna langkung terkoordinasi. Musim anyar urang Glow Blue nambihan desain langkung raoseun sareng lega, panggunaan warna utami sareng vérsi anu sanggup pikeun napsirkeunana.

newsfq (5)

Glow blue mangrupikeun warna harmoni anu penting. Kumaha cara ngagunakeunana nyaéta konci na. Glow blue mangrupikeun warna utami, ninggali seueur desain lengkep anu rumit, sareng nganggo vérsi anu singget pikeun ngadamel desain warna awak lengkep, nyiptakeun warna biru anu tiis sareng tiis. Rasa warna. Warna ieu cocog pikeun hiburan di kota, kabugaran di jero rohangan sareng panggunaan outdoor di sababaraha gaya sareng gaya, sareng warna na kuat.

newsfq (6)

Dina téma "balik ka leres" dina usum gugur sareng usum salju dina 22/23, warna nétral sareng jenuh rendah sareng kacaangan sedeng disarankeun salaku warna anu praktis sareng awét, anu tiasa dianggo dina sababaraha adegan sareng musim; inspirasi asalna tina soot dina kahirupan nyata, sareng dina waktos anu sasarengan ngagabungkeun tékstur nada haneut tina soot. Warna nétral kalayan rasa aman némbongan dina awak lengkep, nambihan sentuhan warna beureum tina warnaan, anu ngajantenkeun jalma ngarasa tenang sareng waras.

newsfq (7)

Kacaangan tengah-na kacaangan haseup handap-jenuh handap ngagaduhan posisi anu teu tiasa digentoskeun dina téma "balik deui ka leres" dina usum gugur sareng usum salju 22/23. Naha éta dipaké dina jas kasual atanapi baju haneut nyaman sareng handap ringan, digabungkeun sareng lawon anu ramah kulit, éta nunjukkeun haseup nyalira Unik penyembuhan ciri warna angin nétral. Gaya serbaguna tiasa ngendalikeun pakean kasual sadidinten.

newsfq (8)

Danau hejo jero dicandak ti alam, nunjukkeun rasa perlindungan alam dina usum gugur sareng usum salju 22/23. Éta diturunkeun tina gunung mineral sareng danau abyssal dina jero alam. Kabur kota pikeun ngalaman kaendahan alam, mawa rasa kakosongan jeung kabur ti dunya; usum anyar héjo Éta nganyatakeun rasa warna jenuh tinggi, nunjukkeun kakuatan alami bumi, sareng nambihan pantun pikeun baju olahraga, janten warna modis sareng trendi dina usum peralihan usum gugur sareng usum salju.

newsfq (9)

Jero sareng tenang danau hejo jero cocog salaku warna utami, cocog pikeun olahraga kota sareng luang, olahraga outdoor, kabugaran di jero rohangan sareng gaya olahraga anu sanés. Desain cap pelindung kerah tinggi nampilkeun pangaruh pelindung, digabungkeun sareng kantong angin fungsional sareng desain lengkep séjén pikeun nunjukkeun pantun Di luar ruangan anu anyar, cetakan trendi anu kontras digabungkeun sareng siluét anu ngarobih angin nampilkeun pantun jalan anyar; ti jalan ka luar sareng seueur pamandangan sanésna, héjo jerona jero jero cocog.

newsfq (10)

Warna walirang mineral dicandak tina belerang bijih alam. Rasa warna jenuh anu luhur ngagaduhan sababaraha usum gugur sareng stabilitas usum tiis. Kilauan sakedik tina tambang walirang sareng kaléng ngalengkepan warna walirang haneut. Nalika nunjukkeun kabagjaan sareng émosina, éta nambihan suasana modis kana baju olahraga, janten warna modis sareng trendi dina usum gugur sareng usum salju.

newsfq (11)

Warna walirang mineral anu haneut sareng modis cocog salaku warna utami, dianggo dina luang olahraga kota sareng gaya olahraga outdoor, atanapi salaku hiasan warna sekundér anu digabungkeun sareng gaya kabugaran jero ruangan anu modis, éta ogé trendi; kombinasi lawon anu rada kandel sareng langkung lega anyaman siluét mikro-kota siap pakean ngahasilkeun gerakan urban anu modis. Lawon tékstur lightweight sareng nyaman Pilihan tiasa dianggo salaku lapisan permukaan, digabungkeun sareng versi olahraga leupas, pikeun masihan kanyamanan sareng kinerja pikeun olahraga sadaya-cuaca sareng luang. Desain shirring angin anu fungsional sareng detil-beuheung anu tahan angin anu dihijikeun sareng lawon luar pikeun nampilkeun gaya luar anu modis. Ti kota ka gunung sareng adegan-adegan sanésna, warna walirang mineral cocog.

newsfq (12)

Dina téma "Balik deui ka Leres", purity jeruk hérang sakedik dikirangan, kalayan nada anu poék sareng tékstur tenang, hue nampilkeun pangaruh anu rada retro, nambihan vitalitas retro kana suasana kusam usum gugur sareng usum salju, sareng mawa optimismeu kana téma ieu. Pamakéan baju olahraga utamina dipidangkeun dina warna utami, dihias ku warna biru kontras pikeun ningkatkeun rasa retro.

newsfq (13)

Kinerja utama jeruk réruver usum panas anyar dipaké salaku warna utama di daérah ageung, sareng hiasan warna kontras parsial ngagema parasaan retro warna na; digabungkeun sareng lawon anu tahan cai sareng tahan angin ku tékstur anu jembar, éta nyayogikeun kinerja luar ruangan anu modis sareng tiasa dianggo salaku warna anu cocog Gabungan karajinan splénter heterogen pikeun nunjukkeun tékstur modis. Retro Vibrant Oranyeu cocog pikeun dianggo dina luang kota, pantun outdoor sareng olahraga sareng gaya luang.

newsfq (14)

Téma "Balik ka Leres" museur kana polos sareng alam. Lapis lazuli biru jenuh dina sistem warna hideung diekstraksi tina lapis lazuli alami, sareng lapisan saringan abu ditambah, anu lemes sareng saderhana, masihan jalma anu tenang sareng introvert. Saatos kaayaan teu tenang, lapis lazuli biru némbongan di daérah anu lega, sareng tékstur lawon tiasa diusahakeun ngempelkeun unsur-unsur luster halus, anu misterius, kaampeuh, sareng modis.

newsfq (15)

Usum ieu, biru lapis lazuli langkung tenang sareng kaampeuh, sareng éta ogé mangrupikeun warna trend utama pikeun gugur sareng usum salju 22/23. Lawon buludru méwah lampu atanapi lawon asétat ku luster rada ngagurilap ningkatkeun kakuatan ekspresif tina lapis lazuli biru, digabungkeun sareng baju haneut katun kasual modis, calana kasual sareng barang-barang anu sanés pikeun nganyatakeun rasa mode olahraga kota. Lapis lazuli biru kalebet pisan sareng tiasa dianggo dina jaket bisbol sedeng kandel atanapi jaket kasual fungsional, sareng tiasa dianggo dina papakéan multi-adegan pikeun ningkatkeun kapraktisan.

newsfq (16)

Dina téma "Balik deui ka Leres", ungu anu langkung poek diekstraksi salaku salah sahiji warna trend tina palet. Éta asalna tina tumuh alami buah ara. Mangrupikeun warna anu nyata, tapi dina waktos anu sami nunjukkeun tékstur sintétik, janten ngagaduhan online sareng garis. Dina daya tarikna, jenis novél sareng warna modis ieu patut dicobaan dikembangkeun.

newsfq (17)

Wungu buah ara anu jero sareng modis cocog salaku warna utama pikeun jas luang olahraga kota sareng kabugaran di jero rohangan sareng gaya olahraga anu sanés. Lawon kulit caang dipaké dina desain gaya pikeun ningkatkeun tékstur modis. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa dianggo kalayan pola pikeun panggunaan awak lengkep, pinter sareng trendi; Sadaya pertandingan cocog pikeun sababaraha jinis barang dina kaayaan olahraga kota.

newsfq (18)


Pos waktos: Mei-10-2021