Ditambahkeun trendi-trend detail tina calana yoga

Ditambahkeun trendi-trend detail tina calana yoga

tad_1

Salaku barang anu peryogi pisan dina yoga sareng kabugaran, calana ngawangun awak janten langkung penting. Desain parsial langkung penting. Dumasar kana mastikeun fungsi olahraga, langkung seueur perhatian pikeun diperhatoskeun sareng raos mode. Desain anu lengkep akalna tiasa ngajantenkeun gaya kabugaran biasa diréjuasi. . Laporan ieu bakal nganggo hiasan toe toe, desain splicing gabungan, detil kaki, parobihan sungut kaki, desain hiasan tambahan, sareng kerung seksi salaku sumbu utami pikeun nyaring karajinan sareng elemen desain anu dianggo didinya, sareng nyandak inspirasi pikeun désainer pikeun ngembangkeun produk anyar.

tad_6

Desain detail pinggang anu ngawangun salib tiasa langkung hadé ngarobih kurva pinggang sareng nunjukkeun cangkéng feminin; rarancang pinggang pinggul 2022 cinyusu sareng usum panas calana yoga gaduh seueur perobihan, sareng pola titik titik gelombang warna kontras sareng warna kontras wéb salib ngawangun diintegrasikeun kana interior Yoga langkung modis bari nambihan sentuhan gerakan; Bréh, pinggel silang tiasa dilubarkeun, ngungkabkeun touch tina pinggel sisi feminin, seksi sareng modis.

tad_7

Desain anu lengkep ngeunaan calana yoga step-on nyayogikeun fungsi ngadukung suku nalika diulur pisan, nyegah kaka tina ngéser sareng ngahindar tina éra; wincikan léngkah-léngkah usum anyar langkung modis sareng rupa-rupa, sareng panyebaran panyambungan kontras sareng pola dihijikeun Pikeun nambihan sorotan kana handapeun dasarna, disarankeun cinyusu sareng usum panas taun 2022 tiasa ngaluncurkeun calana léngkah-léngkah fléksibel sareng tiasa dicabut, kalayan tombol hiasan di lawang panto pikeun ngalereskeun, sareng konsumén tiasa nyaluyukeun detil-léngkahna nyalira. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa dicocogkeun ku rupa-rupa kotak kado pita léngkah-léngkah. Pamakéna tiasa milih anu dipikahoyong, anu ningkatkeun kasenangan konsumen sareng langkung tiasa nyumponan kabutuhanana. Salaku tambahan kana tatapakan gaya wébbing, desain ankle cross-over aslina anu tiasa disayogikeun langkung saé nunjukkeun tungkak seksi awéwé;

tad_2

Desain lawang suku mangrupikeun téknik desain umum anu dianggo ku désainer. Kumaha carana ngahontal kabaruan sareng pantun nyaéta anu kedah urang nimbangkeun; pikeun desain muka suku dina usum énggal, anjeun tiasa nyobian sababaraha perawatan kerung, sareng nambalan corétan ngagurilap tiis dina ujung kerung. Bréh Jahitan dasar asli multi-band ningkatkeun rasa mode tina calana panjang. Jahitan tina lawon sutra manteng transparan kalayan asimétri lintas-bukaan pantes diperhatoskeun di cinyusu sareng usum panas 2022.

tad_3

Pinggir sisi didamel tina kantong alit anu fleksibel sareng tiasa dicabut. Hiasanna diideuan ku baju luar, anu merenah pikeun dimuat barang. Éta ogé tiasa dianggo salaku hiasan dina calana yoga. Éta ogé tiasa mempermudah palatih pikeun kaluar kabugaran sareng ngamuat barang-barang alit sapertos kartu aksés sareng konci, anu ningkatkeun kasenangan; Pinggel anu tiasa disetél tiasa di sambel dina pinggel sisi, supados konsumen tiasa nyaluyukeun élastisitas cangkéng ku nyalira, sareng raos mode dua kali.

tad_4

Téhnik suwung bakal teras dianggo dina usum semi sareng usum panas 2022. Daérah suwung bakal ningkat dina usum anyar. Dina waktos anu sasarengan, ukuran nongkrong ngagaduhan tren langkung ageung tibatan sateuacanna, sareng éta nunjukkeun karya panangan tukang ngaput aslina, nunjukkeun kaanggunan. Sareng seksi.

tad_5


Pos waktos: Mei-06-2021