Teu aya MOQ Custom Knit Polyester Spandex Digital Print Liverpool Bullet Fabric Percetakan Kanggo Bow Textile

Teu aya MOQ Custom Knit Polyester Spandex Digital Print Liverpool Bullet Fabric Percetakan Kanggo Bow Textile

Pedaran pondok:

Barang Henteu : KWB-2125
Bahan : 95% Poliéster 5% Spandex
Ciri: Késang / Gancang garing / Nyaman / didaur ulang lawon / Élastisitas tinggi / Kalayan warna gancang / pola Adat / Sampel gratis


  • Harga FOB: AS Numutkeun Kaayaan / yard Husus
  • Pamayaran: L / CT / T Kulon & Uni
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per dinten
  • Pasar: Amérika, Éropa Wétan Tengah
  • Rincian bungkusan: Ngepak dina Gulungan Ku Kantong Plastik Atanapi Dumasar Syarat Anjeun
  • Pesenan Minimum: Kuantitas 1KG Urutan Pesenan
  • Detil Produk

    Perusahaan Kami

    Rakan

    Eupan Balik Palanggan

    Kontak

    Tanda Produk

    KATEGORI PRODUK Bullet FABRIC
    BARANG No. KWB-2125
    Tipe Suplai Ngadamel-ka-Urutan
    Bahan 95% Poliéster 5% Spandex
    Beurat 230GSM
    Lebar 73/75
    Kapadetan Disaluyukeun
    Benang 40D
    Fitur Gancang garing / Regangan / Bernapas / Wicking
    Anggo Barudak Baju / Pakéan / Kantong
    Pasar AS / Kanada / Australia / Inggris / Jérman
    Sertipikat RSG / SGS / Oeko-tex
    Tempat Asalna Cina (Daratan)
    Rincian bungkusan bungkus ku gulungan nganggo kantong plastik
    atanapi dumasar kana sarat anjeun
    Pamayaran L / CT / T
    Print Patter / Desain khusus Print sublimasi & Digital print salaku desain khusus
    MOQ   100
    C0-Brand  Adidas / Nike / H & M / VANS / Decathlon
    Layanan Sampel  Gratis
    Pola Disaluyukeun   Ngarojong
    LAYANAN KAMI & KAUNTUNGAN Sampel gratis sayogi.
    Pola anu disesuaikan, lébar, beurat.
    Pangiriman gancang.
    Harga kalapa.
    Jasa pamekaran conto anu saé.
    R & D anu kuat sareng tim Kontrol Kualitas.
    Prosés Produksi  1.Hubungi kami
    2. Pangwangunan
    3.PO & PI
    Produksi 4.Bulk
    5. Pamayaran
    6. Pitunjuk
    7. Pangiriman
    8. pasangan lami

    Jacquard monochrome mangrupikeun lawon jacquard dyed-lawon abu jacquard dianyam ku alat tenun jacquard teras dicét sareng réngsé. Lawon réngsé nyaéta warna anu padet; jacquard multi-warna mangrupikeun lawon jacquard dicelarna benang teras dianyam ku jacquard loom lawon jacquard-dyed dyint ngagaduhan langkung ti dua warna, lawon na warna na warna, henteu katingalina monoton, pola na kuat tilu -pangaruhan dimensi, sareng peunteun langkung luhur. Lebar lawonna henteu diwatesan, sareng lawon katun murni nyusut sakedik, henteu bal, sareng henteu luntur. Lawon Jacquard umumna dipaké pikeun bahan produksi pakean tinggi-na pertengahan rentang atanapi bahan anu dipaké dina industri hiasan (sapertos tirai, bahan sofa). Prosés manufaktur tina lawon jacquard rumit. Benang lungkawing sareng benang anyaman saling pakait sareng pasang luhur, ngawangun pola anu bénten-bénten, kalayan cekungan sareng konveksi, sareng pola anu langkung saé sapertos kembang, manuk, lauk, serangga, manuk sareng sato galak anu dianyam.
    Téksturna lemes, lemes sareng leueur kalayan tékstur unik, gloss anu saé, drape anu saé sareng perméabilitas hawa, sareng warna anu gancang (dyeing benang). Pola lawon jacquard ageung sareng indah, sareng warnana bénten sareng tilu diménsi, sedengkeun pola lawon jacquard alit kawilang saderhana sareng hiji.
    Lawon Jacquard
    Lawon Jacquard (6 lambar)
    Lawon jacquard satin (lawon): warp na weft dihijikeun sahenteuna sakali unggal tilu benang, janten anyaman satin ngajantenkeun kapadetan lawon langkung luhur, janten lawonna langkung kandel. Produk anyaman satin langkung mahal tibatan produk anyaman polos sareng anyaman twill. Lawon dianyam kalayan anyaman satin sacara koléktif disebut salaku lawon satin. Lawon satin gaduh sisi payun sareng tukang. Titik panganteur dina gelung lengkep paling henteu, sareng apungan anu pangpanjangna. Beungeut lawon ampir sadayana diwangun ku floats dina arah warp atanapi weft. Tékstur lawon satin lemes. Lawon satin ngagaduhan sisi payun sareng tukang, sareng permukaan lawon rata, lemes sareng ngagurilap. Lawon satin paling umum nyaéta satin belang, disebut salaku satin strip. Éta kabagi kana dua jinis lawon: 40 strip satin tina 2 méter 4 lébar sareng 60 strip satin tina 2 méter 8 lébar. Mimiti anyaman teras prosés ngawarnaan, lawon jenis ieu umumna warna padet, kalayan perpanjangan strip mendatar. Lawon katun murni nyusut sakedik, henteu bal, sareng henteu gampang diudar.
    Satin jacquard lawon (lawon)
    Pangaweruh ngeunaan "Satin Jacquard lawon".
    Mimiti, punten ngartos tilu konsep ieu: ninun polos, anyaman twill, sareng satin.
    Tenun polos: lawon anu dianyam nganggo anyaman polos disebut anyaman polos. Nyaéta, benang lungkawing sareng benang anyaman dihijikeun unggal benang sanésna (nyaéta benangna 1 luhur sareng 1 ka handap). Jenis lawon ieu dicirikeun ku seueur titik panganteur, tékstur teguh, ngagores, sareng permukaan lemes. Lawon sulaman luhur-umumna lawon anyaman polos.
    Twill: Lungsi sareng pakan dihijikeun sahenteuna sakali unggal dua benang, nyaéta, 2 ka luhur sareng 1 ka handap atanapi 3 ka luhur sareng 1 ka handap. Nambahkeun titik-titik corétan warp sareng weft pikeun ngarobih struktur lawon, sacara koléktif disebut lawon twill. Karakteristik tina kaén jenis ieu nyaéta kandel sapertos kandel sareng ngagaduhan raos anu kuat struktur tilu diménsi. Aya 30 cabang, 40 cabang, sareng 60 cabang.
    Kaén satin: Lungsi sareng karpét dihijikeun sakali sahenteuna tilu benang, janten anyaman satin ngajantenkeun lawon langkung padet, janten lawonna langkung kandel. Produk anyaman satin langkung mahal tibatan produk anyaman polos sareng anyaman twill, sareng permukaan lawon na lemes, alus sareng ngagurilap. Tenun polos, anyaman twill, sareng anyaman satin mangrupikeun tilu padalisan dasar corétan lawon sareng anyaman. Teu aya bédana khusus antara anu saé sareng anu goréng. Masing-masing gaduh ciri masing-masing. Diantarana, satin kedah janten lawon katun murni anu pangsaéna.

    Salaku tambahan pikeun produksi lawon yoga, urang ogé ngagaduhan baju renang, calana pantai, baju olahraga, pakean ngaji, pakean ski, kaén gunung maké gunung. Wilujeng sumping konsultasi ka kami

    FAQ:
    1. saha urang?
    Kami dumasarkeun di Jiangsu, Cina, mimitian ti 1995, jual ka Pasar Doméstik (60,00%), Amérika Kalér (10,00%), Tenggara
    Asia (10,00%), Afrika (10,00%), Asia Kidul (5,00%), Amérika Kidul (3,00%), Éropa Kidul (2,00%). Jumlahna aya sakitar 51-100 jalma di
    kantor kami.

    2. kumaha urang ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
    Salawasna Pamariksaan akhir sateuacan kiriman;

    3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Lawon tékstil, mindahkeun percetakan

    4. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
    Produk 1. utama: Daur mulang lawon, baju renang baju lawon, Sportswear lawon 2. Oeko-tex standar sertipikat bakal ditawarkeun. 3.Warna
    laporan tés cepil anu ditawarkeun dugi ka AATCC 3-4 kelas 4. Pesenan alit tiasa janten accpetd 5. bahan daur ulang

    5. jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
    Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, CIP, DDP, Express Express, DAF ;
    Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, MoneyGram, Kartu Kredit, Western Union, Cash;
    Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Portugis!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • The Company Introduction Partner Company Department & Sales High-speed Paper Printing Machine Thermal Transfer Printing Machine Digital Printer High-speed Digital Printing Machine High-speed Digital Printer Laboratory Test Items Test Equipment Other Devices Package Quality Control Quality Control~ Inspection Certificate

    H

    微信截图_20210420090713

    微信截图_20210420090251

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami