RPET Késang 87% poliamida 13% spandex Lycra Cotton Feeling Jacquard Custom 4 Way Stretch Printed Recycled Legging Fabric

RPET Késang 87% poliamida 13% spandex Lycra Cotton Feeling Jacquard Custom 4 Way Stretch Printed Recycled Legging Fabric

Pedaran pondok:

Barang Henteu : KW18-1077
Bahan : 13% Spandex 87% Polyamide
Ciri: Ramah-Kulit / Anti Kerutut / Elastisitas / Wicking / Késang / Regangan
Dipaké Pikeun: Olahraga / Pakéan Yoga


  • Harga FOB: AS Numutkeun Kaayaan / yard Husus
  • Pamayaran: L / CT / T Kulon & Uni
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per dinten
  • Pasar: Amérika, Éropa Wétan Tengah
  • Rincian bungkusan: Ngepak dina Gulungan Ku Kantong Plastik Atanapi Dumasar Syarat Anjeun
  • Pesenan Minimum: Kuantitas 1KG Urutan Pesenan
  • Detil Produk

    Perusahaan Kami

    Rakan

    Eupan Balik Palanggan

    Kontak

    Tanda Produk

    KATEGORI PRODUK Yoga Ngagem KAIN
    BARANG No. KW18-1077
    Tipe Suplai Ngadamel-ka-Urutan
    Bahan 87% Poliamida 13% Spandex
    Beurat 280GSM
    Lebar 73/75
    Kapadetan Disaluyukeun
    Benang 40D
    Fitur Gancang garing / Wicking / Késang / Manjang / Anti-UV
    Anggo Ganti baju / Olahraga / Kaos / baju Pendaki gunung
    Pasar AS / Kanada / Australia / Inggris / Jérman
    Sertipikat RSG / SGS / Oeko-tex
    Tempat Asalna Cina (Daratan)
    Rincian bungkusan bungkus ku gulungan nganggo kantong plastik
    atanapi dumasar kana sarat anjeun
    Pamayaran L / CT / T
    Print Patter / Desain khusus Print sublimasi & Digital print salaku desain khusus
    MOQ   100
    C0-Brand  Adidas / Nike / H & M / VANS / Decathlon
    Layanan Sampel  Gratis
    Pola Disaluyukeun   Ngarojong
    LAYANAN KAMI & KAUNTUNGAN Sampel gratis sayogi.
    Pola anu disesuaikan, lébar, beurat.
    Pangiriman gancang.
    Harga kalapa.
    Jasa pamekaran conto anu saé.
    R & D anu kuat sareng tim Kontrol Kualitas.
    Prosés Produksi  1.Hubungi kami
    2. Pangwangunan
    3.PO & PI
    Produksi 4.Bulk
    5. Pamayaran
    6. Pitunjuk
    7. Pangiriman
    8. pasangan lami

    Pangwangunan lawon yoga

    Warp Knitted Yoga lawon
    Lawon rajutan Warp gaduh stabilitas sareng durability, sareng lawon anu kaku, dispersibility low, sareng moal ngagulung. Ngaliwatan pilihan bahan baku, parobahan struktur organisasi, sareng pemberdayaan pagawean, éta ngahijikeun kasihatan, kaéndahan sareng kanyamanan. Lungsi rajutan lawon yoga.

    Lawon Knitted Yoga lawon
    Kain yoga rajutan rajutan didamel tina benang poliéster élastis rendah, benang nilon, benang katun, benang wol, sareng sajabana, sareng nganggo jahitan polos, jahitan polos variabel, anyaman polos berulir, anyaman polos tulang rusuk ganda, anyaman jacquard, sareng sajabana, umumna gaduh élastisitas anu saé, Extensibility, lawon lemes, kateguhan sareng tahan kerut, gaya rambut anu kuat, gampang dikumbah sareng gancang garing. Karakteristik produkna nyaéta: karasana lemes, lemes, élastisitas anu saé, sareng pas dina kulit nalika nganggo.

    Lawon yoga mulus
    Téknologi nyulam seamless tiasa ngaja struktur organisasi anu béda-béda numutkeun jajaran manjang sababaraha bagéan latihan, sareng ngahijikeun sarat panggunaan bagian-bagian awak anu béda pikeun nyumponan paménta manteng sareng élastisitas lawon papakéan.

    Bahan baku anu dianggo utamina spandex, lycra, katun, nilon, poliéster, sareng sajabana Struktur organisasi utamina dipintal benang, sapertos benang apung ngambang, benang dipintal jarum, pasang benang dipintal, benang jacquard dipintal, sareng sajabana fitur produk na nyaéta: karasana lemes, lemes, élastisitas anu hadé, sareng sajabana, baju langkung caket sareng kirang kisut.

    Tren pamekaran lawon yoga
    Benang rajutan tiasa ningalikeun kenyamanan sareng kinerja kontrol suhu anu luhur sareng struktur organisasi anu dirobih. Desain anu lancar bakal ningkatkeun kanyamanan sareng ngirangan gesekan. Pertimbangkeun nambihan wol didaur atanapi wol merino kana benang pikeun nguatkeun kinerja salib-lawon lawon.

    Langkung seueur perhatian diperhatoskeun pikeun épék visual sareng sarat fungsional papakéan. Desain generasi baju yoga anyar ngahijikeun téknologi sareng estetika, anu henteu ngan ukur nyugemakeun fungsi, tapi ogé cocog sareng mode populér.

    FAQ:

    1. saha urang?

    Kami dumasarkeun di Jiangsu, Cina, mimitian ti 1995, jual ka Pasar Doméstik (60,00%), Amérika Kalér (10,00%), Tenggara
    Asia (10,00%), Afrika (10,00%), Asia Kidul (5,00%), Amérika Kidul (3,00%), Éropa Kidul (2,00%). Jumlahna aya sakitar 51-100 jalma di
    kantor kami.

    2. kumaha urang ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
    Salawasna Pamariksaan akhir sateuacan kiriman;

    3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Lawon tékstil, mindahkeun percetakan

    4. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
    Produk 1. utama: Daur mulang lawon, baju renang baju lawon, Sportswear lawon 2. Oeko-tex standar sertipikat bakal ditawarkeun. 3.Warna
    laporan tés cepil anu ditawarkeun dugi ka AATCC 3-4 kelas 4. Pesenan alit tiasa janten accpetd 5. bahan daur ulang

    5. jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
    Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, CIP, DDP, Express Express, DAF ;
    Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, MoneyGram, Kartu Kredit, Western Union, Cash;
    Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Portugis!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • The Company Introduction Partner Company Department & Sales High-speed Paper Printing Machine Thermal Transfer Printing Machine Digital Printer High-speed Digital Printing Machine High-speed Digital Printer Laboratory Test Items Test Equipment Other Devices Package Quality Control Quality Control~ Inspection Certificate

    H

    微信截图_20210420090713

    微信截图_20210420090251

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami