Lemes Daur Ulang Poliéster RPET Piaraan Mesh Milky Jersey lawon Didamel Tina Botol Plastik Daur Ulang Kanggo Kaos Olahraga

Lemes Daur Ulang Poliéster RPET Piaraan Mesh Milky Jersey lawon Didamel Tina Botol Plastik Daur Ulang Kanggo Kaos Olahraga

Pedaran pondok:

Barang Henteu : KW-2182
Bahan : 100% Poliéster
Ciri: Késang / Gancang garing / Nyaman / didaur ulang lawon / Élastisitas tinggi / Kalayan warna gancang / pola Adat / Sampel gratis


  • Harga FOB: AS Numutkeun Kaayaan / yard Husus
  • Pamayaran: L / CT / T Kulon & Uni
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per dinten
  • Pasar: Amérika, Éropa Wétan Tengah
  • Rincian bungkusan: Ngepak dina Gulungan Ku Kantong Plastik Atanapi Dumasar Syarat Anjeun
  • Pesenan Minimum: Kuantitas 1KG Urutan Pesenan
  • Detil Produk

    Perusahaan Kami

    Rakan

    Eupan Balik Palanggan

    Kontak

    Tanda Produk

    KATEGORI PRODUK KAINAN olahraga
    BARANG No. KW-2182
    Tipe Suplai Ngadamel-ka-Urutan
    Bahan 88% Poliéster 12% Spandex
    Beurat 152GSM
    Lebar 73/75
    Kapadetan Disaluyukeun
    Benang 40D
    Fitur Gancang garing / Kalangkang Angin / waterproof / Anti-UV
    Anggo Ganti baju / Olahraga / Kaos / baju Pendaki gunung
    Pasar AS / Kanada / Australia / Inggris / Jérman
    Sertipikat RSG / SGS / Oeko-tex
    Tempat Asalna Cina (Daratan)
    Rincian bungkusan bungkus ku gulungan nganggo kantong plastik
    atanapi dumasar kana sarat anjeun
    Pamayaran L / CT / T
    Print Patter / Desain khusus Print sublimasi & Digital print salaku desain khusus
    MOQ   100
    C0-Brand  Adidas / Nike / H & M / VANS / Decathlon
    Layanan Sampel  Gratis
    Pola Disaluyukeun   Ngarojong
    LAYANAN KAMI & KAUNTUNGAN Sampel gratis sayogi.
    Pola anu disesuaikan, lébar, beurat.
    Pangiriman gancang.
    Harga kalapa.
    Jasa pamekaran conto anu saé.
    R & D anu kuat sareng tim Kontrol Kualitas.
    Prosés Produksi  1.Hubungi kami
    2. Pangwangunan
    3.PO & PI
    Produksi 4.Bulk
    5. Pamayaran
    6. Pitunjuk
    7. Pangiriman
    8. pasangan lami

    image

    Serat sustainable anyar didamel tina botol anu résiko luhur asup ka sagara

    Unifi, Inc., anu ngadamel REPREVE®, serat anu didaur ulang, parantos ngaluncurkeun produk berkelanjutan anu anyar anu ngamungkinkeun para palanggan sareng konsumén pikeun maénkeun peran dina ngarengsekeun masalah plastik laut sagara anu terus tumuh. Pikeun ngungkulan panyabab akar palastik sagara, serat REPREVE® Our Ocean® didamel tina botol anu dikempelkeun dina 50 kilométer pasisian di nagara-nagara atanapi daérah anu henteu ngagaduhan limbah resmi atanapi sistem daur ulang.

    "REPREVE Samudra Kami mangrupikeun kumpulan premium serat sareng résin anu bersumber tina botol anu résiko luhur asup ka sagara," saur Jay Hertwig, Wakil Présidén Senior Penjualan Global Brand pikeun Unifi. "Kami parantos lami miara udara, lahan sareng sumber daya alam urang ku cara ngarobah milyaran botol plastik janten PULIH serat didaur. Kalayan REPREVE Our Ocean, kami nawiskeun kasempetan unik pikeun mérek pikeun nyaritakeun carita anu fokus kana sagara. "

    Unggal taun, sahenteuna 8,8 juta ton plastik dugi ka sagara, anu sami sareng miceun eusi hiji treuk sampah ka sagara unggal menit. Salaku tambahan, sahenteuna 80 persén palastik ngalir kana sagara ti darat, sareng dina harga ayeuna, bakal aya langkung plastik ku beuratna tibatan lauk dina 2050.

    "Merk anu mikir payun anu hoyong langkung kuat dina ngungkulan polusi laut-sareng hoyong masihan pernyataan anu langkung spésifik ngeunaan mayungan lingkungan-ayeuna gaduh pilihan anu énggal," tambah Hertwig. "REPREVE Samudra Kita didamel pikeun kasaéan énjing, sareng produk premium ieu bakal pikaresepeun pikeun konsumén anu hoyong ngalakukeun sagala anu aranjeunna mampu pikeun ngajaga lingkungan pikeun generasi salajengna."

    Salaku tambahan pikeun produksi lawon yoga, urang ogé ngagaduhan baju renang, calana pantai, baju olahraga, pakean ngaji, pakean ski, kaén gunung maké gunung. Wilujeng sumping konsultasi ka kami

    FAQ:
    1. saha urang?
    Kami dumasarkeun di Jiangsu, Cina, mimitian ti 1995, jual ka Pasar Doméstik (60,00%), Amérika Kalér (10,00%), Tenggara
    Asia (10,00%), Afrika (10,00%), Asia Kidul (5,00%), Amérika Kidul (3,00%), Éropa Kidul (2,00%). Jumlahna aya sakitar 51-100 jalma di
    kantor kami.

    2. kumaha urang ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
    Salawasna Pamariksaan akhir sateuacan kiriman;

    3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Lawon tékstil, mindahkeun percetakan

    4. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
    Produk 1. utama: Daur mulang lawon, baju renang baju lawon, Sportswear lawon 2. Oeko-tex standar sertipikat bakal ditawarkeun. 3.Warna
    laporan tés cepil anu ditawarkeun dugi ka AATCC 3-4 kelas 4. Pesenan alit tiasa janten accpetd 5. bahan daur ulang

    5. jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
    Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, CIP, DDP, Express Express, DAF ;
    Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, MoneyGram, Kartu Kredit, Western Union, Cash;
    Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Portugis!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • The Company Introduction Partner Company Department & Sales High-speed Paper Printing Machine Thermal Transfer Printing Machine Digital Printer High-speed Digital Printing Machine High-speed Digital Printer Laboratory Test Items Test Equipment Other Devices Package Quality Control Quality Control~ Inspection Certificate

    H

    微信截图_20210420090713

    微信截图_20210420090251

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami