Spandex Jacquard Knitted High Stretch Elasticity Breathable lawon Pikeun Yoga lawon

Spandex Jacquard Knitted High Stretch Elasticity Breathable lawon Pikeun Yoga lawon

Pedaran pondok:

Barang Henteu : kwc21-4081
Bahan : 88% Poliéster 12% Spandex
Karakteristik: antibakteri , Élastisitas tinggi , Kalangkungan Warna luhur, kesang, Uap nyerep, gancang garing, Nyaman, Dihirup
Pikeun Yoga, Olahraga, Kabugaran, Sagala jinis Latihan, Atanapi Dianggo Sapopoé. Yoga Bra Ngagabungkeun Pantun, Fungsi Sareng Kinerja


  • Harga FOB: AS Numutkeun Kaayaan / yard Husus
  • Pamayaran: L / CT / T Kulon & Uni
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per dinten
  • Pasar: Amérika, Éropa Wétan Tengah
  • Rincian bungkusan: Ngepak dina Gulungan Ku Kantong Plastik Atanapi Dumasar Syarat Anjeun
  • Pesenan Minimum: Kuantitas 1KG Urutan Pesenan
  • Detil Produk

    Perusahaan Kami

    Rakan

    Eupan Balik Palanggan

    Kontak

    Tanda Produk

    KATEGORI PRODUK Yoga Ngagem KAIN
    BARANG No. KWC21-4081
    Tipe Suplai Ngadamel-ka-Urutan
    Bahan 88% Poliéster 12% Spandex
    Beurat 250GSM
    Lebar 73/75
    Kapadetan Disaluyukeun
    Benang 40D
    Fitur Ngambekan / Élastisitas Tinggi / Kualitas Tinggi
    Gancangna warna luhur
    Anggo Baju renang / Garment / Olahraga
    Pasar AS / Kanada / Australia / Inggris / Jérman
    Sertipikat RSG / SGS
    Tempat Asalna Cina (Daratan)
    Rincian bungkusan bungkus ku gulungan nganggo kantong plastik
    atanapi dumasar kana sarat anjeun
    Pamayaran L / CT / T
    Print Patter / Desain khusus Print sublimasi & Digital print salaku desain khusus
    MOQ   100
    C0-Brand  Adidas / Nike / H & M / VANS / Decathlon
    Layanan Sampel  Gratis
    Pola Disaluyukeun   Ngarojong
    LAYANAN KAMI & KAUNTUNGAN Sampel gratis sayogi.
    Pola anu disesuaikan, lébar, beurat.
    Pangiriman gancang.
    Harga kalapa.
    Jasa pamekaran conto anu saé.
    R & D anu kuat sareng tim Kontrol Kualitas.
    Prosés Produksi  1.Hubungi kami
    2. Pangwangunan
    3.PO & PI
    Produksi 4.Bulk
    5. Pamayaran
    6. Pitunjuk
    7. Pangiriman
    8. pasangan lami

    Mimiti, punten ngartos tilu konsep ieu: ninun polos, anyaman twill, sareng satin.

    Tenun polos: lawon anu dianyam nganggo anyaman polos disebut anyaman polos. Nyaéta, benang lungkawing sareng benang anyaman dihijikeun unggal benang sanésna (nyaéta benangna 1 luhur sareng 1 ka handap). Jenis lawon ieu dicirikeun ku seueur titik panganteur, tékstur teguh, ngagores, sareng permukaan lemes. Lawon sulaman luhur-umumna lawon anyaman polos.
    Twill: Benang lambung sareng benang anyaman dijaitkeun sakali sahenteuna dua benang, nyaéta, 2 ka luhur sareng 1 ka handap atanapi 3 ka luhur sareng 1 ka handap. Nambahkeun titik-titik corétan warp sareng weft pikeun ngarobih struktur lawon, sacara koléktif disebut lawon twill. Karakteristik tina kaén jenis ieu nyaéta kandel sapertos kandel sareng ngagaduhan raos anu kuat struktur tilu diménsi. Aya 30 cabang, 40 cabang, sareng 60 cabang.
    Lawon satin: warp jeung anyaman dihijikeun sakali sahenteuna tilu benang, jadi anyaman satin ngajantenkeun lawon langkung padet, janten lawonna langkung kandel. Produk anyaman satin langkung mahal tibatan produk anyaman polos sareng anyaman twill, sareng permukaan lawon na lemes, alus sareng ngagurilap. Tenun polos, anyaman twill sareng satin mangrupikeun tilu cara dasar tina anyaman lawon sareng anyaman. Teu aya bédana khusus antara anu saé sareng anu goréng di dieu. Masing-masing gaduh ciri masing-masing. Diantarana, satin pasti anu panghadéna tina lawon katun murni.
    Hayu urang ngobrolkeun ngeunaan upeti sacara rinci.
    Satin satin kedah ngabédakeun opat konsép: satin, satin strip, satin grid, satin jacquard.
    Naon jinis lawon satin? Nyatana, ngalangkungan bubuka ayeuna, anjeun parantos ngartos yén "anyaman polos, twill, sareng satin" sadayana kaén, sanés kaén khusus.
    Lawon satin paling umum nyaéta satin belang, disebut salaku satin strip. Tékstur mangrupikeun perpanjangan strip mendatar (tingali gambar). Ngagunakeun prosés anyaman heula teras ngawarnaan, lawon sapertos kieu umumna warna padet. Teu sanggup balna, henteu gampang diudar.
    Aya ogé sajenis satin, disebut satin grid, anu ogé warna padet sareng mangrupakeun jinis kisi (tingali gambar).
    Satin strips sareng satin grids umumna bahan baku pikeun parabot sepuh hotél. Aranjeunna murah sareng mewah tur praktis. Satin strips sareng satin grids ogé dianggo pikeun ngadamel kit bumi, tapi éta jauh langkung populér tibatan lawon satin jacquard.
    Lawon Jacquard: Pola dina lawon dianyam, henteu nyetak biasa, atanapi nyulam. Nalika lawon dianyam, struktur warp sareng weft robih janten pola, jumlah benang henteu kunanaon, kapadetan benang jarum tinggi, henteu cacat, henteu luntur, sareng raoseun raoseun anu saé. Jacquard kasohor pisan di pasar, sareng tempat tidur satin katémbong kelas tinggi sareng raos. Pikeun ngabédakeun kualitas satin, bandingkeun jumlah benang sareng kapadetan.
    Satin ogé nyarioskeun perkawis jumlah benang. Hayu urang nyarioskeun perkawis hitungan heula, anu sering urang tingali 30, 40, 60, jst. Salaku conto, sababaraha babaturan nyebatna 30S kanggo 30, éta sami, teu aya béntenna! Janten naon anu leres diitung? Abdi ngartos ku cara kieu:
    Cacah mangrupikeun standar ketebalan benang. Salaku conto, hiji gram katun tiasa dijantenkeun 30 benang tina 1 méter, nyaéta 30 benang, sareng hiji gram kapas tiasa didamel tina 40 benang panjangna 1 méter, nyaéta 40 benang; hiji gram katun tiasa didamel 60 benang. Benang anu panjangna 1 méter nyaéta 60 benang. Nyatana, beuki luhur jumlah benang, benangna langkung finer. Benang anu ipis pikeun ninun, lawon anu lemes sareng langkung raoseun. Nanging, lawon anu kaitung tinggi peryogi bahan baku kualitas (katun), sareng éta ogé ngagaduhan sarat anu tinggi pikeun pabrik putaran sareng pabrik anyaman tekstil, janten biaya lawonna kawilang tinggi. Lawon count benang tinggi teu cocog pikeun parabot keur sare kusabab éta ipis teuing!

    Salaku tambahan pikeun produksi lawon yoga, urang ogé ngagaduhan baju renang, calana pantai, baju olahraga, pakean ngaji, pakean ski, kaén gunung maké gunung. Wilujeng sumping konsultasi ka kami

    FAQ:
    Émbaran mesen
    Pamayaran: urang biasana nampi T / T 30%
    Paking: Dina gulungan paking sareng tabung di jero sareng kantong plastik di luar atanapi numutkeun pamundut konsumén.
    Waktos pangiriman
    LAB DIPS butuh 2-4 dinten; PATUTERAN OFF peryogi 5-7 dinten. 10-15 dinten pikeun pamekaran sampel.
    Warna pewarna polos: 10-15 dinten.
    Desain percetakan: 5-10 dinten.
    Kanggo mesen anu mendesak, tiasa langkung gancang, punten kirimkeun email kanggo bernegosiasi.
    Naha milih urang / FEIMEI?
    Kami mésér benang, ngahasilkeun lawon héjo sareng maot atanapi dicetak ku nyalira, anu ngajantenkeun harga langkung kalapa sareng pangiriman anu langkung gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • The Company Introduction Partner Company Department & Sales High-speed Paper Printing Machine Thermal Transfer Printing Machine Digital Printer High-speed Digital Printing Machine High-speed Digital Printer Laboratory Test Items Test Equipment Other Devices Package Quality Control Quality Control~ Inspection Certificate

    H

    微信截图_20210420090713

    微信截图_20210420090251

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami