Grosir Sportswear Jacquard lawon Sareng Scrunch Butt Leggings Seamless Awéwé Seksi Legging Yoga

Grosir Sportswear Jacquard lawon Sareng Scrunch Butt Leggings Seamless Awéwé Seksi Legging Yoga

Pedaran pondok:

Antibakteri
Élastisitas tinggi
Gancangna warna luhur
Perspirasi
Nyerep beueus
Gancang garing


  • Harga FOB: AS Numutkeun Kaayaan / yard Husus
  • Pamayaran: L / CT / T Kulon & Uni
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per dinten
  • Pasar: Amérika, Éropa Wétan Tengah
  • Rincian bungkusan: Ngepak dina Gulungan Ku Kantong Plastik Atanapi Dumasar Syarat Anjeun
  • Pesenan Minimum: Kuantitas 1KG Urutan Pesenan
  • Detil Produk

    Perusahaan Kami

    Rakan

    Eupan Balik Palanggan

    Kontak

    Tanda Produk

    KATEGORI PRODUK Yoga Ngagem KAIN
    BARANG No. KWC21-4079
    Tipe Suplai Ngadamel-ka-Urutan
    Bahan 88% Poliéster 12% Spandex
    Beurat 350GSM
    Lebar 73/75
    Kapadetan Disaluyukeun
    Benang 40D
    Fitur Ngambekan / Élastisitas Tinggi / Kualitas Tinggi
    Gancangna warna luhur
    Anggo Baju renang / Garment / Olahraga
    Pasar AS / Kanada / Australia / Inggris / Jérman
    Sertipikat RSG / SGS
    Tempat Asalna Cina (Daratan)
    Rincian bungkusan bungkus ku gulungan nganggo kantong plastik
    atanapi dumasar kana sarat anjeun
    Pamayaran L / CT / T
    Print Patter / Desain khusus Print sublimasi & Digital print salaku desain khusus
    MOQ   100
    C0-Brand  Adidas / Nike / H & M / VANS / Decathlon
    Layanan Sampel  Gratis
    Pola Disaluyukeun   Ngarojong
    LAYANAN KAMI & KAUNTUNGAN Sampel gratis sayogi.
    Pola anu disesuaikan, lébar, beurat.
    Pangiriman gancang.
    Harga kalapa.
    Jasa pamekaran conto anu saé.
    R & D anu kuat sareng tim Kontrol Kualitas.
    Prosés Produksi  1.Hubungi kami
    2. Pangwangunan
    3.PO & PI
    Produksi 4.Bulk
    5. Pamayaran
    6. Pitunjuk
    7. Pangiriman
    8. pasangan lami
    Ngumbah: Pakean na didamel tina serat perawatan kaséhatan anu lemes dumasar protéin. Éta henteu cocog pikeun ngosok barang anu kasar sareng ngumbah nganggo mesin cuci. Baju na kedah dirobihkeun dina cai tiis 5-10 menit. Anggo detérjen sutra khusus pikeun nyintésis bubuk cuci low-foaming atanapi nétral. Usap enteng ku sabun, (upami anjeun nyeuseuh lawon alit sapertos syal sutra, sampo ogé tiasa dianggo langkung saé), sareng baju sutra warna tiasa dikumbah sababaraha kali dina cai bersih. Ngeringkeun: Saatos nyeuseuh, baju teu kedah kakeunaan panonpoé, ogé henteu kedah dipanaskeun ku pengering. Sacara umum, éta kedah garing di tempat anu tiis sareng berventilasi. Kusabab sinar ultraviolét dina panonpoé gampang ngajantenkeun lawon sutra konéng, luntur sareng umurna. Kusabab kitu, saatos nyeuseuh pakean sutra, henteu disarankeun dipulaskeun kanggo miceun cai. Kudu dioyagkeun ku lembut, sareng sisi anu sabalikna kedah disebarkeun ka hawa. Hayu garing dugi ka janten 70% garing sateuacan ironing atanapi oyag.
    Setrika: Kinerja anti-kerut pakean sakedik langkung parah tibatan serat kimia, janten aya paribasa yén "teu aya kerut sanes sutra asli". Saatos nyeuseuh, bajuna dikerutan teras kedah disetrika janten pageuh, anggun sareng geulis. Nalika nyetrika, antepkeun baju garing dugi ka 70% garing, teras nyemprotkeun cai merata, antosan 3-5 menit sateuacan nyetrika, suhu setrika kedah dikontrol handapeun 150 ° C. Besi henteu kedah langsung keuna kana permukaan sutra pikeun nyingkahan aurora.
    Pelestarian: Pelestarian pakean. Pikeun baju jero ipis, kaos, calana panjang, rok, piyama, sareng sajabana, éta kedah dikumbah sareng disetrika sateuacan disimpen. Pikeun papakéan usum gugur sareng usum salju, jaket, Hanfu, sareng cheongsam anu henteu merenah pikeun dipisahkeun sareng dikumbah, éta kedah diberesihan ku beberesih garing dugi ka disetrika pikeun nyegah jamur sareng ngengat. Saatos nyetrika, éta ogé tiasa ngagaduhan peran dina sterilisasi sareng kontrol hama. Dina waktos anu sasarengan, kotak sareng lomari pikeun nyimpen baju kedah dijaga bersih sareng diségél dugi ka nyegah polusi debu.
    Salian ti produksi yoga lawon, urang ogé gaduh baju renang, calana pantai, baju olahraga, pakean ngaji, pakean ski, kaén gunung nganggo gunung. Wilujeng sumping konsultasi kami

    FAQ:
    Émbaran mesen
    Pamayaran: urang biasana nampi T / T 30%
    Paking: Dina gulungan paking sareng tabung di jero sareng kantong plastik di luar atanapi numutkeun pamundut konsumén.
    Waktos pangiriman
    LAB DIPS butuh 2-4 dinten; PATUTERAN OFF peryogi 5-7 dinten. 10-15 dinten pikeun pamekaran sampel.
    Warna pewarna polos: 10-15 dinten.
    Desain percetakan: 5-10 dinten.
    Kanggo mesen anu mendesak, tiasa langkung gancang, punten kirimkeun email kanggo bernegosiasi.
    Naha milih urang / FEIMEI?
    Kami mésér benang, ngahasilkeun lawon héjo sareng maot atanapi dicetak ku nyalira, anu ngajantenkeun harga langkung kalapa sareng pangiriman anu langkung gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • The Company Introduction Partner Company Department & Sales High-speed Paper Printing Machine Thermal Transfer Printing Machine Digital Printer High-speed Digital Printing Machine High-speed Digital Printer Laboratory Test Items Test Equipment Other Devices Package Quality Control Quality Control~ Inspection Certificate

    H

    微信截图_20210420090713

    微信截图_20210420090251

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami